Novi Sad
26.10.2010.
16:29 > 10:38
Narodna partija Maje Gojković i G17 plus Mlađana Dinkića u utorak su ozvaničili formiranje zajedničke odborničke grupe Ujedinjeni regioni Srbije u Skupštini grada.  
  • Vojvodjan

    28.10.2010 15:25
    sramota za G17
    mozda Mladjan ima ideju kako da se iskoristi "uspesna" investicija u vidu "nove" autobuske stanice, koja inace predstavlja vrhunski domet Maje i njene vlasti
  • Novosadjanin

    28.10.2010 06:26
    Uzas
    Ako na ovo pristanu Liga i SPO onda definitivno ne vidim vise nikakav smisao glasanja za bilo koga od njih na nekim buducim izborima.
    Ako je sve moguce i svako sa svakim moze u cemu je onda poenta?
  • kolačić

    27.10.2010 12:40
    ma ajte molim vas
    Užas !!!!! Kad pomislim ponovo ne znam a i što znam ne zanaaammm ma najbolje Ekrema za gradonačelnika a i ovaj sadašnji Rodny što se skriva može s njom pod ruku
  • naivko

    27.10.2010 12:17
    verovatno je lova
    u pitanju. GRAD Novi Sad PRVI put ima nameru da se zaduži. I lako je moguće da će i uspeti. Zma Dinkić da se te pare mogu svakojako utrošiti, nije on juće pao sa kruške! A kredit neka vrate naši (ne njihovi) potomci. I MI ĆEMO TO PRIHVATITI!!!
  • archibald

    27.10.2010 10:00
    the end
    Odose nam eksperti a dodjose maheri :)
  • Nađa

    27.10.2010 08:19
    katastrtofa
    Kako je g-din Dinkić došao na ideju da konstatuje u ime nas Novosađana da je Maja najbolji Gradonačelnik Novog Sada pa joj još prikačio i Bojana Pajtića zašto je zaboravi njenog glavng pomagača da sedne u fotelju Gradonačelnika Boru Novakovića Novosađani sigurno nisu zaboravili događaje koji su pratili njen izbor i Borino istrčavanje u njenom postavljanju čak su i neki članovi DS-a koji su se kritički osvrnuli na tu manipulaciju izbačeni ekspresno iz stranke da ne talasaju. Građani Novog Sada dobro znaju njene zasluge i koliko je grad zaostao u razvoju a o ugledu da i ne komentarišemo, to što sadašnji gradonačelnik uredno ide njenim stopama nema opravdanja ali pokazuje kontinuitet sklonosti vrha DS-a prema Maji i mogućnost saradnje je bilastalno prisutna. Setimo se da je DS i u vreme njenog vođenja grada redovno opstruisao opoziciju i izbegavao da se sprovede bilo kakva kritika njenog rada.
  • 27.10.2010 08:05
    Meni uopste nije jasno sta je Maja tako dobro uradila za grad... stvarno ne mogu da se setim!!! Jel se seca neko sta je ona tako dobro uradila za grad? Koliko se ja secam grad je bio mnogo prljaviji, behaton ispred Spena je kostao tri puta vise ( sa 4 su podigli troskove na 12 miliona i to je bilo prvo sto je uradila), plesala je na trgu sa Bregovicem i Zeljkom za ko zna koliko para (ne secam se), organizovala koncert sa Maksom za koliko bese para na kraju mandata koji se nikad nije odrzao a pare nisu vracene, uz sve to smo imali redovna njena gostovanja po raznim emisijama zabavnog karaktera u kojima je pricala o svom ljubavnom i kakvom sve vec ne zivotu, ali zato izjave o prilikama u gradu nije davala... sigurna sam da ima jos... A sve ono sto se tice njene radikalske proslosti i politike koju je vodila iz tog perioda necu ni da spominjem... pa ljudi nemojte se zavaravati!!!
  • novosadjanka

    27.10.2010 07:09
    s r e m i c a - s r i j e m i c a
    Gaf nedelje od nekadasnjeg njenog i stranackog podpredsednika Nikolica "..da je 2000 god.bilo lustracije ne bi sada..." izjavljeno u Skupstini Srbiji povodom izbijanja nereda u BG, 10.oktobra za vreme gej parade...e da je bilo te strane reci...
  • 27.10.2010 07:01
    @Tito s kim si takav si
    Zajednickim snagama "ex radikalke" i "demokrtatski" G17,pod tajnom parolom kako unistiti i ono jos malo sto funkcionise, eto ovako u koaliciji, sto znaci da beogradske stranke sve do jedne su iste samo drugo pakovanje
  • Hahahaa...

    27.10.2010 06:42
    Jo[ jednom...
    Kakav narod, takva vlast !
  • TITO

    27.10.2010 06:40
    s kom si takav si
    Majo !Šta ćeš ti u koaliciju sa tim prevarantom ? Rušiš sopstveni ugled i ugled nas novosadjana.zašto mu daješ prolaz u Novom Sadu, da opljačka i nas. Ojadio je centralnu srbiju on i njegovi lopovski kadrovi sada treba da dokusuri i Vojvodini. E neka ti je načast.Beži od tog prevaranta što dalje.
  • keka

    27.10.2010 05:41
    samo se majini potomci nece stideti njenih postupaka
    sta li rade zivuci rodjaci ?
    uzivaju ko bubrezi u loju
  • kitty

    27.10.2010 05:34
    Jel se secate da je spomenik Zmaj Jovi jutro posle izbora Maje za gradonacelnicu osvanuo sa povezom na ocima da ne vidi sramotu? Ovog jutra trebalo je da osvane sa dva!
  • 26.10.2010 23:26
    Uh
    Pa Maja je napravila manje stete nego trenutni gradonacelnik. Bilo je manje rupa na putevima i nije novac slat u Beograd kao donacija za univerzijadu. Sada bi Beograd mogao da vrati taj novac nazad da se zakrpe nasi putevi posto je u Novom Sadu kriza.
  • Gajo

    26.10.2010 23:06
    Ujedinjenje...
    ...Jajara i Jajara Položara. Ovo su inače dve najniže lopovske kaste u nas. Alarmantno je što je došlo do njihovog mešanja..!
  • Adice

    26.10.2010 21:33
    a ligaši...
    ... nam sad bacaju "prašinu u oči " sa pričom o lustraciji,a neće "prstom da maknu" , jer će ostati bez upravnih odbora, a kinta je ipak kinta !
  • ćelavac

    26.10.2010 21:07
    FUJ, FUJ, FUJ
  • Mladja

    26.10.2010 20:59
    Politika
    Dobro je da naša Maja može sa svima!!! Od Voje do Mlađana... Šta ono kažu? Politika je *urva??? Prvo sam se čudio kad je DS sa SPS-om i Arkanovim Palmom, posle u Beogradu DS i LDP sa SPS, sada LSV sa Majom takođe može biti u koaliciji.... Pa jel imate mere? koje su to orgije? Daj budite dosledni a ne toliko prevrtljivi... joj, muka mi je sad... Moj glas na sledećim izborima ide onima koji budu imali stav i ne menjaju ga bez obzira na dnevnu politiku, pa makar se uopšte ne slagao sa njihvim programom, oni ga makar imaju za razliku od ovih.... ovi su me tako izneverili, prevrtljivci jedni, fuj, fuj...
  • Scotch Bonnet

    26.10.2010 20:44
    Hell yeah!
    Hehehehehehehe .... Gruesome twosome!

    Narode Vojvodjanski, kako vam ne dosadi da gledate i da trpite ovakve sarade!? Pa ovo je direktan prkos zdravom razumu! Zar vi niste culi za revoluciju!?
  • Novosađanka

    26.10.2010 20:27
    Ništa ja njima ne verujem
    Ništa ja njima ne verujem. Posebno Mlađi. Kad dobijem obećene novce od akcija, onda ću da mu poverujem da je sve ovo u vezi s našom Majom i našim gradom istina! A ko je zapravo Mlađa da tako brine o Novom Sadu!? Odakle je on i koga li će još gejovci dovesti sa strane da nam brine o našem gradu?
    I da ne zaboravim! Sad mi je jasno otkud one prljave čistke unutar G17 na gradskom nivou. Počistili svoje da naprave mesto za Majine. Kažem vam biće tu još šorke. Tek kad se oni između sebe počupaju oko pozicija! A znamo da se Maja i sa rođenim kumom posvađala! Slušajte me! Pratim ja njih već dugo i znam kako dišu. Znam sve njihove sledeće korake! Ćeraće se oni još! Svi zajedno! A mi to gledamo i kako vidim ćutimo! Malo komentara na 021 i to je to!!!
  • e da

    26.10.2010 19:59
    Dvoje su se tako smuvali ...
  • Ирон

    26.10.2010 19:40
    ...Свака част Г-дине Динкићу !
    ...значи Г-дин Динкић је зарад нове коалиције са Мајом Гојковић спреман да напусти градску власт и сва предузећа у којима су његови кадрови...шта рећи, можемо о њему да мислимо шта год хоћемо али човек је што се овога тиче на месту...кад већ ЛСВ и СПО то не подржавају Г-дин Динкић неће да их притиска али неће ни да их руши....ето шансе ЛСВ да се врати на Спенс (Спенс је старо упориште ЛСВ) а ДС да преузме Чистоћу и Тв Аполо !
  • tiberius

    26.10.2010 19:05
    sad cemo da vidimo koliko su novosadske stranke principijelne, tu prvenstveno mislim na lsv i spo
  • ekskluziv

    26.10.2010 18:53
    Zašto toliko mržnje?
    kako god bilo ona je jedini neposredno izabrani gradonačelnik Novog Sada! Ako se promeni izborni zakon, imaće svi priliku da se oprobaju u izbornoj trci.
  • naivko

    26.10.2010 18:02
    nije se đabe krečilo?
    Kanda nam se NAŠA MAJA vraća! PRORADIĆE nova stanica ATP Vojvodina, behatona će biti i na Salajci, futožanima će se ponovo obećati procvat M.Vidaka, za Pozorište mladih će već neko možda napisati neki "in memoriam"...
  • Bravo

    26.10.2010 17:20
    Majo!
    Vidi se da je naša maja pravi patriota. Dok dinkić ima na reveru dve zastave, jednu srpsku i jednu evropsku, maja na reveru ima dva ćirilična slova s. Srpska Sloga. Složna Srbija. A možda su i latinična?!?!? Pa je onda c. Šta li je to?!? Hm?!?!? Caru Carevo? Žena mi suflira da je to Coco Chanel! Ma ajte, ma ne bi to maja. Skromna....Jednom daaavno, dok beše "ona" maja, dala je intervju Ilustrovanoj Politici. Prvih par rečenica: Živi sama u stanu u centru Novog Sada. Stan joj je kupio otac. Nema automobil. Kao i njen brat Dragan, ima svoju advokatsku kancelariju. Eh da, u tom intervjuu i naglasak da obožava crveni Ferrari. Onda je sakupljala replike. To beše onda. A sada.... krhko je znanje...
  • anderson cooper

    26.10.2010 16:51
    Da li se neko seca i da li je neko postavio javno pitanje o proslosti maje Gojkovic. Gojkoviceva je bila istaknuta funkcionerka SRS i siriteljica zla na ovim prostorima-huskacica rata. Secamo li se? Da li smo tako zaboravni ili naivni? Ili marketinski trikovi tako dobro peru biografije i odstranjuju odgovornost?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna